Geçmişinden aldığı güç ve insan odaklı yaklaşımı ile müşterilerinin ve iş ortaklarının güvenini kazanan Unico Sigorta; düzenlediği kasko kampanyasında en başarılı olan acenteleriyle 21 – 23 Haziran tarihlerinde Türkiye-Portekiz maçını izlemek üzere Almanya’daydı.

Yenilikçi sigortacılık ürün ve hizmetleri sunarak, sürdürülebilir büyümeye hizmet eden Unico Sigorta, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında, 22 Haziran’da oynanan Türkiye- Portekiz maçını izlemek üzere kasko kampanyasında en başarılı acentelerini sadece Almanya’nın değil, Avrupa’nın en gözde ticari başkenti olan Almanya/Düsseldorf’ta ağırladı. Gezi programı kapsamında, acenteler şehrin hem tarihi ve mimari eserlerini görme fırsatı yakaladı hem de uluslararası popülerliğe kavuşmuş atölye ve müze olan Classic Remise turu gerçekleştirdi. 21-23 Haziran tarihleri arasında The Wellem, Hyatt otelinde konaklayan misafirler Euro 2024 maçlarına da ev sahipliği yapan şehirlerden biri olan Düsseldorf’ta bu büyük spor etkinliğinin heyecanını yaşadılar.

Özel Maç Deneyimi

Unico Sigorta, maç gününde acentelerini, özel ayrıcalıklarıyla unutulmaz bir deneyim sunarak maçın heyecanını doyasıya yaşayabilecekleri PRESTIGE LOUNGE’da ağırladı.

Birlikte Başardık, Birlikte Kutlayalım!

Bu heyecan verici geziyle ilgili açıklamada bulunun Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler: “Sigorta sektöründeki 36 yıllık serüvenimizde müşterilerimizle aramızda önemli bir köprü görevi gören acentelerimiz bizler için çok kıymetli. Yıl içinde sık sık onlarla bir araya gelmek ve paylaşımda bulunmak için önemli bir gayret gösteriyor, farklı gezi programları kurguluyoruz. Bu kez futbolun birleştirici gücü ile bir araya gelerek milli maç heyecanını yaşamak için yola çıktık. Bizler çalışma prensibimiz gereği tıpkı futbol gibi takım ruhuyla çalışıyor, birlikte başarıp, birlikte büyüyoruz. Bu sadece bir iş gezisi değil, aynı zamanda birlikte keyifli vakit geçirerek, milli takımımıza destek olduğumuz unutulmaz bir etkinlik oldu. ” dedi.