Unico Sigorta, sigorta bilincinin geliştirilmesine önemli bir katkı sağlamak amacıyla çocuklara özel olarak tasarladığı “İlk Sigortam” ürününü müşterileri ile buluşturuyor.

Çocuklarda sigorta bilincinin gelişmesini desteklemek ve ebeveynlere ek güvence sağlamak amacıyla tasarlanan “İlk Sigortam” ürünü, çocukların kreş, okul veya servis aracında bulundukları süre içinde neden olabilecekleri maddi ve bedeni zararları teminat altına alacak. Avantajlı bir prim tutarıyla sunulan bu sigortaya, tüm acenteler aracılığıyla kolayca ulaşılabilecek.

“İlk Sigortam” ürünü, çocukların okulda cam veya dolap kırması, arkadaşının montunu yırtması, servisin koltuğuna yanlışlıkla zarar vermesi gibi durumlar için güvence sunacak.

Lansmana özel her “İlk Sigortam” poliçesi Unico Sigorta ve acenteleri adına yapılacak Hatıra Ormanı’nda bir fidana dönüşüyor!

Gelecek nesillere daha yeşil, nefes alabilecekleri bir dünya bırakmak amacıyla, bu ürüne özel, her poliçe için 1 fidan dikerek Unico Sigorta ve Acenteleri Hatıra Ormanı’na katkıda bulunulacak.

Konuya ilişkin görüşlerini bildiren Unico Sigorta Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Birol Balık, “İlk Sigortam” ürününe dair şunları ifade etti: “Sigortacılık Haftasını da kutlayacağımız Eylül ayı itibarıyla müşterilerimizle buluşturduğumuz bu özel ürün ile sigorta bilincini ve farkındalığını küçük yaşlardan itibaren aşılamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda çocukların okulda ya da serviste istemeden neden olabileceği zararlara karşı ailelerin endişelerini de gidereceğiz. Diğer yandan, doğayı koruma ve gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak amacını da çocuklarımızın bu ilk sigortası ile hayata geçirmek bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Unico Sigorta olarak, her zaman insan odaklı ve toplumun ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak için çalışıyoruz.”